Specialist in ICT-dienstverlening voor tandheelkundige praktijken

Elke automatiseerder heeft zijn eigen specialisme. De een levert goede software voor de ondersteuning van het ‘primaire proces’. De ander levert prima netwerken en soms ook kantoorautomatisering. En er zijn er die beheer en ondersteuning leveren op de hard- en software. De afstemming en coördinatie tussen deze onderdelen is echter meestal de zorg van het praktijkmanagement van de tandartspraktijk.

Supracom is specialist voor de mondzorg. Dat betekent dat wij begrijpen hoe ú werkt. We hebben ervaring met alle bekende dentale administratiepakketten, maar ook met de koppelingen naar Vecozo, BSN, Zorgmail en natuurlijk de diverse röntgensystemen. En dat doen we al ruim 15 jaar.

 

ICT is (en blijft) mensenwerk.
Het complete team van Supracom staat voor u klaar:

Aidan

Benjamin

Word jij onze nieuwe collega?

Jurjen

Anneke

Belinda

Justin

Dieuwer

Dennis

ISO 27001

Al onze klanten werken met medische persoonsgegevens. Daarom hebben wij er voor gekozen om ons bedrijf te certificeren op informatiebeveiliging, en hebben wij standaard Verwerkersovereenkomsten beschikbaar. Immers, wij hebben indirect toegang tot uw gevoelige data. Des te belangrijker is het dat onze interne systemen, procedures en protocollen jaarlijks objectief worden beoordeeld door een externe partij. Vertrouwen is goed, controle is beter.

Bij Supracom wordt ik vrijwel altijd direct geholpen. Geen tickets of terugbelverzoeken!

Verwijspraktijk voor Implantologie in Noord-Holland

Op Supracom kunt u rekenen

Bij Supracom krijgt u altijd een medewerker aan de lijn die u kan helpen. Geen doorschakelingen of vragen over ticketnummers. En bij ernstige storingen buiten onze openingstijden zijn wij bereikbaar op een storingsnummer.

Wij werken als Team samen aan de continuïteit van uw netwerk. Documentatie en standaardisatie is daarin een centraal onderdeel, dus daar hebben we goed over nagedacht. Al onze medewerkers kunnen snel zien hoe uw netwerk is ingericht, waardoor u niet afhankelijk bent van 1 persoon die uw netwerk heeft geïnstalleerd.

#trots op ons prachtige pand

Supracom is gevestigd in een prachtig eigen kantoorpand in het centrum van Garderen. Het kantoor is echt van alle gemakken voorzien, omdat wij geloven dat je werkplek minstens net zo prettig moet zijn als thuis. Je lunch haal je  bij de bakker of supermarkt om de hoek, en daarna stap je nog even in de Playseat een rondje scheuren in een F1 wagen.

Wilt u graag kennis maken?

Neem dan contact met ons op! Bel ons op 0577 – 46 26 50 of stuur ons een mail.