Diensten met meerwaarde

Supracom is al 15 jaar gespecialiseerd in de aanleg en beheer van computernetwerken voor tandartsen. Door onze ervaring en door de goede samenwerking met de leveranciers van software en (röntgen)apparatuur zijn wij in staat ook úw netwerk effectief te beheren.

Diensten

Systeembeheer

Door onze ervaring en door de goede samenwerking met de leveranciers van software en (röntgen)apparatuur zijn wij in staat ook úw netwerk effectief te beheren.

Telefonie (VoiP)

VoIP kan helpen om beter bereikbaar te zijn. Denk aan een wachtrij met melding van het aantal wachtenden, een keuzemenu voor spoedgevallen, en zelfs het plaatsen van telefoontoestellen bij medewerkers thuis.

Internetverbindingen

Supracom is naast leverancier voor netwerken en telefonie uw persoonlijke internetprovider. We leveren internetverbindingen en sluiten deze aan op het internet via alle beschikbare verbindingen.

Online backup

Via onze backup wordt er op de achtergrond, zonder dat u het merkt, dagelijks een back-up van uw gegevens gemaakt.

Wifi hotspot

Supracom biedt een veilige draadloze internetverbinding met de Hotspot-service: optimale WiFi-dekking zonder dat daar een investering in hardware tegenover staat.

Dossier Express

Met DossierExpress kunt u razendsnel door het invoeren van afkortingen complete stukken tekst invoeren in ieder Windows programma.

Flex Login

Praktische beveiliging van gedeelde werkplekken in een tandartspraktijk.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers vertellen u er graag meer over! Bel ons op 0577 – 46 26 50 of stuur een mail met uw vraag.