Wifi hotspot

Wifi zonder zorgen

Supracom biedt een veilige draadloze internetverbinding met de Hotspot-service: optimale WiFi-dekking zonder dat daar een investering in hardware tegenover staat. In uw wachtkamer kunnen patiënten hun smartphone of tablet gebruiken, gewoon via uw bestaande internetverbinding. Wij stellen de juiste beveiligingen in, en zorgen er voor dat er slechts een gedeelte van de snelheid van uw internetverbinding beschikbaar is voor het openbare netwerk.

flexlogin

Beveiliging van gedeelde werkplekken

Praktische beveiliging van gedeelde werkplekken in een tandartspraktijk. Daar hebben we door de komst van de AVG hard over nagedacht in samenwerking met care4software. En daar is Flexlogin uit ontstaan als een prachtige oplossing. Uw medewerkers kunnen met persoonlijke smartcards razendsnel in- en uitloggen op een werkplek.

Kijk op www.flexlogin.com voor meer informatie!

DossierExpress

Razendsnel tekst verwerken

Er zijn regelmatig goede ideeën die door onze klanten bedacht worden. Zo ook DossierExpress. Met DossierExpress kunt u razendsnel door het invoeren van afkortingen complete stukken tekst invoeren in ieder Windows programma. Denk aan behandelverslagen, zorgplannen, standaard e-mail berichten enzovoort. Deze teksten worden opgeslagen in een centrale database, zodat ze op alle werkplekken beschikbaar zijn. Naast tijdswinst zorgt DossierExpress ook voor een stuk standaardisatie in het gebruik van teksten in alle dossiers.

Kijk op dossierexpress.nl voor meer informatie!

“Hier word je vrolijk van. Goed team, ervaring en betrokken. Beter kan je niet krijgen!”

Tandartsengroepspraktijk in Zuid-Holland

Ook uw praktijk verbeteren?

Neem contact met ons op dan kijken we samen wat bij u past!