Systeembeheer

Kennis en ervaring

Supracom is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de aanleg en beheer van computernetwerken voor tandartsen. Door onze ervaring en door de goede samenwerking met de leveranciers van software en (röntgen)apparatuur zijn wij in staat ook úw netwerk effectief te beheren.

Ondersteuning op de eerste plaats

Wij geloven dat we in de eerste plaats mensen ondersteunen om hun werk te kunnen doen. Immers, wat is frustrerender dan een computer of applicatie die niet goed werkt, en een systeembeheerder die niet bereikbaar is of geen kennis van zaken heeft?

Het is erg prettig als iemand direct weet wat je bedoelt met een COV check

Tandartspraktijk in Overijssel

Ervaring met alle dentale software

Of u nu met Exquise, Simplex, Oase, Evolution, Qbridge of andere programma’s werkt, wij hebben ervaring met vrijwel alle dentale software, inclusief de bekende röntgenpakketten zoals Visiquick.

To Cloud or not to Cloud

Er is veel te doen rondom het onderwerp Cloud. Hoewel het in veel gevallen interessant is om bepaalde zaken over te zetten naar de Cloud, is Cloud niet per definitie altijd een vooruitgang. Er wordt nog te vaak een onrealistisch beeld geschetst over de lagere kosten die er met Cloud zijn, en dat er geen server meer benodigd is in uw praktijk.

Supracom helpt u op weg in de “Jungle” van Cloud. Wij kijken samen met u wat voor u de beste weg is. Want Cloud is géén doel, maar een middel.

Vrijblijvend voorstel?

Neem contact met ons op. Bel ons op 0577 – 46 26 50 of stuur een mail met uw vraag.